Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Πορεία της «Επιτροπής αγώνα κατοίκων για το Πάρκο Τρίτση» στις 11/10 στους Αγίους Αναργύρους.

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη πορεία που διοργάνωσε η «Επιτροπή αγώνα κατοίκων για το Πάρκο Τρίτση» στους δρόμους των Αγίων Αναργύρων. Μερικές δεκάδες κάτοικοι πορεύτηκαν ξεκινώντας από τη είσοδο του Πάρκου μέσα στους δρόμους των γειτονιών του δήμου, πλάι στο Πάρκο. Κατά τη διάρκεια της πορείας με συνθήματα και προκηρύξεις καταγγέλλονταν η εγκατάλειψη καθώς και τα αντιλαϊκά σχέδια που απεργάζονται η κυβέρνηση της ΝΔ και η περιφέρεια για το πάρκο, διεκδικώντας Πάρκο «Ελεύθερο, δημόσιο και καθαρό, για όλο το λαό».


Ως θετική μπορούμε να κρίνουμε αυτή την πρώτη ανοιχτή παρέμβαση δημοσιοποίησης των προβλημάτων του πάρκου, με δεδομένο την κατάσταση που επικρατεί στο κίνημα και στο λαό . Από τις γειτονιές που πέρασε η πορεία η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική γεγονός που αποτελεί έναυσμα για την συνέχιση της προσπάθειας για την υπεράσπιση του πάρκου μέσω της ανάπτυξης των αγώνων του λαού της περιοχής.


Τα προγραμματισμένα ραντεβού της Επιτροπής για το επόμενο διάστημα είναι η Συνέλευση στις 20/10 στις 11:00 στο Σιντριβάνι του Πάρκου. Στις 24/10 στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η επόμενη πορεία από το Πάρκο προς το Ίλιον. 

Αρχείο κειμένων