Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Γλέντι και παρουσίαση της κίνησής μας

Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε το Σάββατο το βράδυ στο γλέντι της αγωνιστικής κίνησής μας.

Ένα μήνα και παραπάνω από τότε που αποφασίσαμε την δημιουργία της, μετά και από την καθημερινή και ενθαρρυντική επαφή μας με το λαό των γειτονιών του δήμου μας αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τη συγκρότησή μας αλλά και να παρουσιάσουμε το ψηφοδέλτιό μας.

Η διοργάνωση στηρίχθηκε στην εθελοντική δουλειά φίλων και όσων συμμετέχουν στη κίνηση και πρέπει να πούμε ότι είχε επιτυχία απ’ όλες τις απόψεις!


Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία από τον Νίκο Ζυγογιώργο που αναφέρθηκε στους λόγους αυτής της συγκρότησης που έχει στόχο να παραμείνει και να παίξει ρόλο στα κινήματα των περιοχών μας στα οποία άλλωστε συμμετέχουμε ενεργά εδώ και χρόνια.

Η βραδιά, που κράτησε μέχρι αργά, συνεχίστηκε με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από την πολύ καλή μπάντα, με χορό και …μπόλικη συζήτηση που περιλάμβανε τα πάντα! Από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μέχρι φιλικές κουβέντες μεταξύ μας.

Περάσαμε καλά και πήραμε δυνάμεις και κουράγιο για να συνεχίσουμε να δίνουμε το στίγμα μας στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό!

Αρχείο κειμένων