Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΙΛΙΟΝ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 


Συγκέντρωση-Καταγγελία για το έγκλημα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία του Ιλίου, από συλλογικότητες, σχήματα και οργανώσεις των περιοχών Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ίλιον, Πετρούπολης, όπως και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας, αλλά και όλης της Ελλάδας.

Οι Δρόμοι Αντίστασης Αγίων Αναργύρων – Καματερού, συμμετείχαν με πανό, προκήρυξη και συνθήματα, τονίζοντας πως το δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε με τον πιο τραγικό τρόπο την κατάσταση που το σύστημα έχει επιβάλει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια . Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί. Πρέπει να συνεχίσουμε μαζικά και μαχητικά να αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να πετύχουμε νίκες. Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας διεκδικώντας τα δικαιώματά μας. Μέσα από συνελεύσεις, απεργίες και διαδηλώσεις να βάλουμε φρένο στην δολοφονική τους πολιτική.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς την Κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων και έκλεισε με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα την Κυριακή 12/3 στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 16/3 στην Γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.












Αρχείο κειμένων